maanantai 13. toukokuuta 2019

Herkku ja Lahja Murena työssäoppiminen


Vika työssäoppiminen lähti käyntiin ja pääsin tällä kertaa Herkku ja Lahja Murenaan.

 Murenasta löytyy erilaisia herkkuja, ruoka-aineksia, lapsille leluja ja siivous tuotteita. 
Pari viikkoa täällä oltuani, pakko sanoa että on mahtava ja monipuolinen paikka, kokoajan on tekemistä ja uusia haasteita.

 Ensimmäisellä viikolla päästiin vauhtiin, kun mm. pääsin uudistamaan näyteikkunan, pakattiin perävaunu täyteen messuille lähtevillä tavaroilla ja tein perus myymälän siistimistä ja täyttöä.

 Murenassa on joka viikko Perjantaikassi, johon sain käydä kaupassa ostamassa aineksia. Perjantaikassi sisältää reseptin ja siihen tarvittavat ainekset.  


Pääsiäiseksi tein ykköspöytään uuden esillepanon. Pöydässä oli tipuja, värikkäitä kynttilöitä, herkkuja ym. Unohdin valitettavasti ottaa kuvia pöydästä.
Pääsin myös vähän valokuvaamaan.

Vapuksi tein myymälän eteisen uusiksi, vanha oli joulun jäljiltä.
+ joka päivä saa laittaa jotain uutta,tiivistää tavaroita ja suoristaa rivejä.


Äitienpäivää alettiin suunnitella aikasin, sain tehdä ykköspöydän uudestaan juhlapäivää varten ja tehdä lahjoja etukäteen.
Kuten kuvista näkyy, pöydästä tuli todella pinkki.
Pöydästä löytyy herkkuja; suklaata,teetä,marmeladia,suklaakuorutettuja manteleita,hyytelöä ja näkkäriä. Jotain jokaiselle.
Lahjoja oli taas kiva tehdä, jotenkin vaikeaa miettiä minkälaisia tosin, onhan erilaisia äitejä paljon.


Parissa kuukaudessa olen päässyt tekemään kaikenlaista, kiireellisiä hetkiä on ollut paljon, mistä tykkään. Suurin homma on tietenkin Murenan muutto ja siihen liittyvät asiat, uuteen tilaan tulevat eurolavat ja niiden maalaaminen on ollut iso asia mitä olen päässyt tekemään.Kaiken kaikkiaan on ollut mahtavaa, työntekijät ja asiakkaat ovat aina iloisia ja on ollut kivaa tulla töihin joka aamu. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti